Απάντηση του Δήμου Βοΐου για το θέμα των μετακινήσεων Δημοτικών Υπαλλήλων

Share

ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΤις τελευταίες ημέρες αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης η απόφαση του Δημάρχου Βοΐου να προχωρήσει στην μετακίνηση υπαλλήλων του Δήμου για υπηρεσιακούς λόγους, όπως προβλέπεται από το νόμο και σε ορισμένες περιπτώσεις επιβάλλεται για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Κάποιοι υπηρέτες της ενημέρωσης, παρότι τελείωσαν οι εκλογές, συνεχίζουν να είναι ανεβασμένοι στο άρμα της πρώην Δημοτικής Αρχής, εξυπηρετώντας ακόμη τα συμφέροντά της.

Είναι δικαίωμα του εκάστοτε Δημάρχου να τοποθετεί υπαλλήλους και να τους αναθέτει αντικείμενο εργασίας όπως αυτός κρίνει ότι είναι σωστό και αναγκαίο σύμφωνα πάντοτε με τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου. Σε συνάντηση που έκανε ο Δήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος με όλους τους υπαλλήλους του Δήμου την πρώτη εβδομάδα ανάληψης καθηκόντων στο Δήμο ενημέρωσε  όλους τους εργαζόμενους ότι θα προχωρήσει σε μετακινήσεις υπαλλήλων καθαρά για υπηρεσιακούς λόγους .

Προς ενημέρωση των πολιτών και αποκατάσταση της αλήθειας, σας  αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μετακινήθηκαν για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών αναγκών των εν λόγω δημοτικών κοινοτήτων όπου μεταφέρθηκαν, έχοντας ως βασικό κριτήριο την εμπειρία που διαθέτουν σε συγκεκριμένα αντικείμενα ώστε να διευθετήσουν αντίστοιχα προβλήματα του Δήμου.

Οι δημοτικές ενότητες στις οποίες μεταφέρονται οι συγκεκριμένοι  υπάλληλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε κάποιους τομείς και οι υπάλληλοι αυτοί κρίθηκαν οι πιο κατάλληλοι για να τα αντιμετωπίσουν με την εμπειρία που διαθέτουν.

Όσοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να μιλήσουν για πολιτικές διώξεις, καλύτερα να αφήσουν τον σχεδιασμό του Δήμου στη νέα Δημοτική Αρχή, η οποία είναι η μόνη εκείνη που μπορεί να κρίνει ποιος και που θα προσφέρει καλύτερα.

Η νέα Δημοτική Αρχή Βοΐου σχεδιάζει τον τρόπο που θα διοικήσει με βάση την επίλυση των προβλημάτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αυτό δεσμεύτηκε να κάνει και αυτό εφαρμόζει.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ17 Responses to Απάντηση του Δήμου Βοΐου για το θέμα των μετακινήσεων Δημοτικών Υπαλλήλων

 1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ. ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΙΚΑΝΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ; ΨΗΛΕΣ; ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ

  Το δελτίο τύπου που έβγαλε ο Δήμος δυστυχώς είναι αυτό το οποίο ακριβώς περίμενα: «Απολογητικό και αόριστο»
  Ερώτηση: Τι είναι αυτό που οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του Δήμου που μετακινήθηκαν μπορούν να κάνουν καλύτερα από τους υπόλοιπους; Δεν υπάρχουν άλλοι μόνιμοι με οργανικές θέσεις υπάλληλοι που θα μπορούσαν με κάποια υποτυπώδη έστω εκπαίδευση να μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου;
  Μην κοροιδευόμαστε!!!
  Ο νέος Δήμαρχος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι η μόνη υπηρεσία για την οποία θα μπορούσε να κατηγορήσει την Παναγιώτα Ορφανίδου, ήταν η «αποδόμηση» (την καταλαβαίνει άραγε την ετυμολογία της λέξης;) της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Κανένας άλλος τομέας σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν επιδεχόταν της οποιασδήποτε αμφισβήτησης παραγωγής έργου και εξυπηρέτησης των πολιτών. Τι άλλαξε; Τι πιστεύω; Τραβήχτηκαν οι πατερίτσες από τον υποβασταζόμενο. Αυτό έγινε…….. Τώρα θα καταλάβουμε ποιος πραγματικά διοικεί αυτό το Δήμο……..

 3. εκει που μας χρωστούσαν μας πηραν και το βόδι

 4. Aναβάθμιση Τσοτυλίου σημαίνει να φέρουμε καινούριους ικανούς, ή να παραμείνουν οι ικανοί και όχι να τους διαλοστείλουμε επειδή δεν τους συμπαθεί ο Δήμαρχος ή η παρατραχάμενή του.

 5. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΙΝΟΣ

  ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΗ;

 6. ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ξέρεις κάτι αξιότιμε Κε Αθανάσιε Ξηροποτάμινε.
  Ασφαλώς και τα κριτήρια επιλογής αιρετής εξουσίας είναι καθαρά υποκειμενικά, όπως καθαρά υποκειμενική είναι και η άποψη που εκφράζω εγώ προσωπικά όταν κρίνω αποφάσεις της. Σε καμία περίπτωση τα όποια σχόλιά μου δεν αντιτίθενται στη βούληση του λαού την οποία και σέβομαι πραγματικά, όπως και κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να εκφράζω δημοσίως την κριτική μου σε άτομα τα οποία έχουν εκτεθεί με τη βούλησή τους στην κρίση της κοινωνίας. Παρένθεση το παραπάνω.
  Στο ερώτημά σου τώρα.Εσύ ποιος θεωρείς ότι ασκεί την πραγματική διοίκηση στο Δήμο; Θέλεις να σου υπενθυμίσω σημεία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου Δημάρχου; Θα είμαι Δήμαρχος όλων και αυτών που με ψήφισαν και αυτών που με καταψήφισαν, έλεγε. Ποιος δεν ξέρει το γιατρό τον καλό άνθρωπο τον άρτιο επιστήμονα. Αυτό δεν έλεγε; Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι; Κανείς. Μετεκλογικά όμως; Όλοι κρίνονται από τις αποφάσεις τους και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές στην κοινωνία. Αντιλαμβάνεσαι ή όχι ότι η συγκεκριμένη απόφαση μετακίνησης των υπαλλήλων τυγχάνει αρνητικής αντιμετώπισης από την κοινωνία; Αν όχι δεν χρειάζεται να απαντήσω στο ερώτη μά σου. Εάν ναι πάμε παρακάτω!
  Αποδεχόμενοι λοιπόν ότι η απόφαση του Δημάρχου ή για να μη σε προκαταλαμβάνω, η υπογραφή αυτής της απόφασης, είναι κίνηση πολιτικής δίωξης αντιπάλων του που, σημαντικότατο αυτό, έχοντας στόχο τον ίδιο τον αντίπαλο χτυπά τα μέλη της οικογένειάς του, πόσο μικρόψυχο και άνανδρο, με οδηγεί στο ακόλουθο συμπέρασμα:
  Επειδή ο νέος Δήμαρχος εκλέχτηκε με τη σημαία της καλοσύνης και της αγιότητας, χαρίσματα που παρεπιπτόντως απέχουν μακράν από τα δικά μου κριτήρια, δεν μπορώ να προσάψω δόλο στην απόφασή του αυτή. Δεν θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος φόρεσε μια τόσο άψογη αποκριάτικη μάσκα και κατάφερε να παραπλανήσει την πλειοψηφία του Βοΐου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έκρυβε με επιμέλεια τόση κακία και ρεβανσισμό για ανθρώπους που στο κάτω κάτω της γραφής δεν είχαν να χωρίσουν και τίποτα βρε αδερφέ παρά μόνο τις διαφορετικές αντιλήψεις που είχαν όσον αφορά τη διακυβέρνηση και τις προοπτικές αυτού του τόπου.
  Επειδή δεν θέλω λοιπόν και ούτε πρέπει να αποδώσω την ευθύνη της απόφασης αυτής στον νεο-εκλεγμένο Δήμαρχο, έχω δύο επιλογές:
  1. Να θεωρήσω το Δήμαρχο αγνώμονα και ανίκανο διακυβέρνησης ή
  2. Να αποδώσω την ευθύνη στον περίγυρό του και στους συνεργάτες του αιρετούς, ειδικούς ή εντεταλμένους ή ότι άλλο άλλο θες εσύ πες τους..

  Εγώ αξιότιμε Αθανάσιε Ξηροποτάμινε επιλέγω συνειδητά τη δεύτερη άποψη, αρνούμενος να πιστέψω ότι ο λαός του Βοΐου επέλεξε να τον κυβερνήσει ένας τόσο ανίκανος και επικίνδυνος άνθρωπος.-

  Υ.Γ. Το ΓΙΑΝΝΗΣ μπορεί να αποκτήσει και επώνυμο αν εσύ το θελήσεις!!!

  • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΙΝΟΣ

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΤΕ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΕΝΤΕΝΤΑΛΜΕΝΟΙ ; ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΝΩΜΟΝΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΔΙΚΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ….

  • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΙΝΟΣ

   ΣΥΝΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ .ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΑΝ ΑΓΝΩΜΟΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΕΣΤΕΡΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΄΄ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ… ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΒΟΙΟ..΄΄

   • ΓΙΑΝΝΗΣ

    Αγαπητέ μου δεν τον καταδικάζω.
    Ίσα ίσα που σου αναφέρω παραπάνω ότι υπεύθυνους για το θέμα που έχει δημιουργηθεί θεωρώ τους παρατρεχάμενούς του.
    Πίστωση χρόνου από εμένα θα έχει. Όχι όμως απεριόριστο. Προς το παρόν ας πούμε ότι παίρνει κίτρινες κάρτες.
    Και να σου πω και κάτι. Τους συνεργάτες και τους συμβούλους σου τους επιλέγεις. Μήπως λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, μήπως έχει κάνει λάθος επιλογή συνεργατών και συμβούλων;
    Σ’αυτή την περίπτωση μήπως φταίει ο προπονητής που επιλέγει τους λάθος παίχτες να παίξουν;

  • ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ,,,,

 7. τασουλα

  Και επειδή βλέπω να γελάμε πολύ με αυτό το θέμα, ακούστε το ανέκδοτο της ημέρας: Ρώτησαν πολλοί σήμερα κάποιους Αντιδημάρχους και παρατρεχάμενους πως πάρθηκε και γιατί, με τι σκοπό αυτήν η περιβόητη απόφαση. Η απάντηση ήταν: ότι όλοι εξεπλάγην,κανένας δεν γνώριζε τίποτα και βέβαια δεν φταίει και σε τίποτα.
  Δηλαδή το βράδι όπως κοιμάται ο Δήμαρχος πετάγεται ξαφνικά και λέει: δεν βγάζω καμιά απόφαση, να ρίξω και στον Καιάδα κανένα για να περάσει το βράδι μου;

 8. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 9. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 10. τασουλα

  Κάλυψε κανέναν η απάντηση του Δημάρχου;

 11. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 12. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 13. ΔΗΜΗΤΡΑ

  Γράφουν παραπάνω:……….Η νέα δημοτική Αρχή σχεδιάζει και μπλα μπλα….. Όσοι από αυτούς ρωτήθηκαν σήμερα κανένας δεν ήξερε τίποτα. Ψέματα. Στο ίδιο έργο θεατές. Μοιάζουμε για χαϊβάνια και αυτοί είναι οι έξυπνοι; Ή δεν ξέρουν και αυτοί τελικά ποια είναι η νέα Δημοτική Αρχή; Του κουτρούλη ο γάμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.