Ξηλώνει υπαλλήλους υποψηφίων συμβούλων της Ορφανίδου ο Λαμπρόπουλος!! Ευνοεί υπάλληλο που ο σύζυγος της ήταν υποψήφιος με το Γκάση!!

Share

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣΣε μετακίνηση τριών υπαλλήλων προχωράει με απόφαση του ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν κύκλοι του συνδυασμού της Παναγιώτας Ορφανίδου στον siera fm, πρόκειται καθαρά για πολιτική δίωξη.

Συγκεκριμένα ο νέος Δήμαρχος Βοΐου, μετακίνησε τις συζυγούς δύο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, με την παράταξη Ορφανίδου, οι οποίες εργάζονται στη Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου και τη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης επί σειρά ετών με αυξημένες μάλιστα αρμοδιότητες.

Πρόκειται για τις συζύγους του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών και νυν δημοτικού συμβούλου, Θεόκλητου Γιώτη και του υποψηφίου με το συνδυασμό Ορφανίδου, Σάκη Παπαβασίλειου. Η πρώτη από το Τσοτύλι μεταφέρεται στο Άσκιο και η δεύτερη από τη Νεάπολη στη Σιάτιστα, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημάρχου.

Αντίθετα ευνοική μετακίνηση τυγχάνει υπάλληλος που ο σύζυγος της ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Γκάση!

 

Δείτε την απόφαση που παρουσιάζει ο siera fm….

Α Π Ο Φ Α Σ Η 1587 / 2014

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ

Έχοντας υπόψη :

 1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ-87/τ.Α΄/07-06-2010) αναφορικά με τις αρμοδιότητες του Δημάρχου.
 1. Τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 72 του Ν.3584/2007 ≪Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων≫, σχετικά με την μετακίνηση

υπαλλήλων σε άλλη οργανική μονάδα του ιδίου Ο.Τ.Α.

 1. Τις υπάρχουσες υπηρεσιακές ανάγκες και τoν Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Βοΐου Ν. Κοζάνης που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ

2448/30-09-2013/ τεύχος δεύτερο.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

 1. Μετακινεί την υπάλληλο του Δήμου Βοΐου Χαδούλα Παπαβασιλείου του Αθανασίου, Κλάδου ΔΕ – Διοικητικού με Βαθμό Δ΄, από τη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης όπου υπηρετεί, στη Δημοτική Ενότητα Σιάτιστας, στις κεντρικές υπηρεσίες μας με έδρα τη Σιάτιστα.
 1. Μετακινεί την υπάλληλο του Δήμου Βοΐου Μαρία Τόσκα του Δημητρίου, Κλάδου ΔΕ – Διοικητικού με Βαθμό Γ ́, από τη Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου όπου υπηρετεί, στη Δημοτική Ενότητα Ασκίου.
 1. Μετακινεί την υπάλληλο του Δήμου Βοΐου Ευαγγελία Μπαλίτσα – Σιδηροπούλου του Αθανασίου, Κλάδου ΔΕ – Διοικητικού με Βαθμό Β ́, από τη Δημοτική Ενότητα Σιάτιστας όπου υπηρετεί, στη Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου.

 

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ31 Responses to Ξηλώνει υπαλλήλους υποψηφίων συμβούλων της Ορφανίδου ο Λαμπρόπουλος!! Ευνοεί υπάλληλο που ο σύζυγος της ήταν υποψήφιος με το Γκάση!!

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ο Δήμαρχος των αξιών………………………………!!!!!!!!!!!!!!!
  και των άξιων ανθρώπων…………………………….!!!!!!!!!!!!!!!
  Όχι που θα την έπεφτε στο ψυχοπαίδι του (Γκάσης).

 2. Γιωργος

  Αυτό λέγεται πολιτική δίωξη. Επειδή οι σύζυγοι τους ήταν υποψήφιοι πρέπει να διωχθούν οι γυναίκες τους; Ντροπή τους. Είναι επικίνδυνοι και εκδικητικοί, κακοί, μνησίκακοι. Ποιους συμβουλάτορες έχουν και βγάζουν τόσο δίκαιες αποφάσεις;

 3. Κατερίνα

  Την δύναμη του ο κύριος Δήμαρχος να τη δείχνει αλλού και όχι να κυνηγάει άτομα που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα.

 4. Λιμοκοντόρος

  «Καλά έκανε» ο Δήμαρχος και τους άλλαξε , «διοικητικό rotation» έκανε και τίποτα άλλο.Πρέπει ο υπάλληλος να μαθαίνει και σε νέα καθήκοντα και να αναναιώνει το εργασιακό του περιβάλλον ώστε να αποκτά και νέο ενδιαφέρον η εργασία του ,όλο στην ίδια καρέκλα βαριέσαι.

  «Μπράβο» και στην κυρία Κισκινη που είναι η σύμβουλος για την Διοικητική Οργάνωση του δήμου.

 5. Φίλε μου Λιμοκοντόρε δουλεύω 23 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,την υπηρετώ με πάθος, συνέπεια, υπευθυνότητα, ζήλο, έχω ασχοληθεί με τα περισσότερα αντικείμενα αν όχι με όλα και δεν βαριέμαι καθόλου στην ίδια καρέκλα γιατί αγαπώ την δουλειά μου και καθημερινά αντιμετωπίζουμε καινούρια και ενδιαφέροντα πράγματα.

 6. ΔΗΜΗΤΡΑ

  Παλαιοκομματισμός και μνησικακία …Κρίμα Δήμαρχε! Ειλικρινά δεν το περιμέναμε…Κινήσεις άλλων εποχών…

 7. ανώνυμος

  Το «καλό» είναι που μνημονεύονται και οι σχετικές διατάξεις των διώξεων για το άλλοθι της νομιμότητας.
  Οι νόμοι γίνονται για την εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι να ικανοποιηθούν προσωπικά απωθημένα των «αρχόντων» (και την τύφλα τους τη μαύρη).
  Τέλος πάντων, γιατί υπάρχουν οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς, που δεν επεμβαίνουν αυτοδίκαια, να τιμωρούν την αλαζονεία μερικών;

 8. ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟΣ

  Αυτή είναι Μόνο η αρχή για τα έργα και τις ημέρες του καλού ανθρώπου!!
  Αλλά τι να σου κάνει το υποχείριο του ΜΑ…ΛΗ και της ΠΟ..ΗΣ

 9. Κανονίστε να της κάνετε τα χατήρια της κ. Κ……….. γιατί μετά από σας μόνο με τον Καραμπατζιά δεν συνεργάστικε ακόμη…Απορώ γιατί βγάζετε προκηρύξεις αφού όλα είναι φωτογραφικά και οι θέσεις κρατημένες…πόσο κοροϊδα πια νομίζετε ότι είμαστε…

  Απάντηση

 10. χουντα, αποφασίζω και διατάσσω

  πολιτική δίωξη

  Η απόφαση πάρθηκε νύκτα, ύπουλα, πονηρά, καταχθόνια, με μεγάλη μυστικοπάθεια.τα συμπεράσματα δικά σας

  Τί έκαναν αυτοί οι υπάλληλοι; Δεν ήταν σωστοί στα καθήκοντά τους; ΄Εκαναν διακρίσεις; Δεν εξυπηρετούσαν τους πολίτες; Ήταν εριστικοί; Τεμπέληδες; Εξέφραζε ο κόσμος παράπονα; Ή ήταν σύζυγοι της αντιπολίτευσης; Ξεσπάνε στις γυναίκες τους; Πολύ μεγαλόψυχη η νέα δημοτική αρχή, με πρωτοπόρες ιδέες και όραμα.

  μαριαΣάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 – 4:43:00 μ.μ. EEST
  Απουσιάζω στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη . Σαν άμεσα ενδιαφερόμενη δεν γνώριζα απολύτως τίποτα, δεν είχα καμία ενημέρωση από κανέναν, ούτε καν νύξη. Το πληροφορήθηκα το βράδι της Πέμπτης από τηλεφώνημα συναδέλφου μου. Πολύ καλό.

  Οι άξιοι και οι αξίες τους.

  Άρχισαν τα όργανα των διώξεων, της αντεκδίκησης και της αλαζονείας, χωρίς πραγματική αιτία.
  Τα δικά μας παιδιά και τα μάτια σας. Όσοι δε μας ψήφισαν, στον Καιάδα.
  Ξεσπιτώνουμε οικογένειες χωρίς λόγο και αιτία, για να ικανοποιήσουμε τα απωθημένα μας.
  Δε θα τα πάμε καλά!! Κάνατε τον καλύτερο σεφτέ…
  Άραγε ποιος είναι ο ορισμός του φασισμού;
  Γιατρέ, θα σε φάνε νωρίς!

  Άνανδροι, κομπλεξικοί, ντροπή τους.Καβάλησαν κιόλας το καλάμι;

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ

  Απάντηση

  ΑνώνυμοςΣάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 – 11:30:00 μ.μ. EEST
  Η κυρία Κισκίνη ως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα οργάνωσης έκρινε πως η υπάλληλος του Τσοτυλίου, η οποία ασχολείται με πολλά συμαντικά αντικείμενα, περίσσευε;
  Ποιες είναι οι γνώσεις και η εμπειρία που έχει η ανωτέρω;
  Η ευνοούμενη υπάλληλος που θα μεταφερθεί στο Τσοτύλι μήπως θα αναλλάβει όλα αυτά τα αντικείμενα ή θα είναι μόνο για βόλτες στους διαδρόμους όπως έκανε στη Σιάτιστα και για να κάνει καφέδες στους επισκέπτες του Δημάρχου;

  Απάντηση

  ΑνώνυμοςΣάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 – 11:35:00 μ.μ. EEST
  Απαράδεκτη η κίνηση αυτή του Δημάρχου Βοϊου. Με αυτές τις κινήσεις σας βλέπω όλους σύντομα στα σπίτια σας. Πενταετία δεν βγάζετε.
  Άσε που σε λίγο καιρό θα έχετε σκοτωθεί μεταξύ σας.
  Τόσους ανθρώπους, στους οποίους έχετε υποσχεθεί βόλεμα, που θα τους βάλετε;

  Απάντηση

  ΑνώνυμοςΣάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 – 11:43:00 μ.μ. EEST
  Πρόσεχε κύριε Δήμαρχε τους γύρω σου και αυτούς που συμβουλεύεσαι.
  Μόνο το δικό τους συμφέρον κοιτούν και όχι τη σωστή εικόνα που πρέπει να βγάζει ένας δήμαρχος προς την κοινωνία. Τέτοιους εκπροσώπους εκδικητικούς δεν θέλει το Βόιο.

  Απάντηση

 11. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΙΝΟΣ

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΝΒΟΥΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΒΟΙΟ..Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ…

 12. A ΡΕ ΓΙΩΤΗ. ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ.

 13. Kάτι πήρε το αυτί μου για νέα απόλυση εργαζομένης χωρίς αιτιολογία; Συνεχίζετε τις βλακείες; Σκάβετε μόνοι σας το λάκο σας. Ετοιμαστείτε.

 14. Ανδρέας Τσολακόπουλος

  Προσωπικά, καταγράφω και δεύτερο πταίσμα, μέσα σε ένα μήνα.
  Το πρώτο με την ενημέρωση για την αρκούδα, που το είχα χαρακτηρίσει ως αντισυριζικό και τώρα με «συντροφικά» μαχαιρώματα, οπότε, εξαλείφεται η πολιτική σκοπιμότητα.
  Στο πρώτο σχόλιο μίλησα, με ερωτηματικό, για αλαζονεία και ισχυριστήκατε ότι ήσασταν αμέτοχος, πράγμα που δεν θέλω να πιστέψω ότι και τώρα υπογραψε άλλος «αντ΄αυτού».
  Ο δημότης θέλει εξηγήσεις.
  Οι διωκόμενοι «αμάρτησαν» και σε τί;
  Πέρασαν Ε.Δ.Ε.;
  Γιατί δεν εξηγείτε και τα παταπτώματά τους;
  Λίγη μεγαλοψυχία δε βλάπτει και μάλιστα από τους «νικητές».
  Με εκτίμηση, Ανδρέας και εύχομαι να ασχοληθούμε στο μέλλον και με «καλές» πράξεις σας.

 15. ΓΙΑΝΝΗΣ

  Σε παλαιότερο σχόλιό μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχα αναφέρει ότι σε δύο με δυόμιση χρόνια θα καταλάβει ο πολίτης του Βοΐου τι και ποιον ψήφισε. Έπρεπε να περάσει μόλις ένας μήνας για να αποδείξει έμπρακτα η νέα Δημοτική αρχή με ποιους όρους θα διοικήσει αυτόν το τόπο. Φαίνεται ότι η ειδική συνεργάτης ΔΕ ΣΤ’ Δημοτικού έχει μεγάλο όραμα για τον τρόπο διοίκησης αυτού του Δήμου.
  Εύχομαι να μην ισχύσει αυτό που λέει ο σοφός Ελληνικός λαός ότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».
  Καλά ξεμπερδέματα επιστήμονα ψυχούλα……………

 16. Καλημέρα , είχα σκοπό να μην γράψω κάποιο σχόλιο γιατί από ότι είδα υπάρχει ομαδική αντίδραση και αυτό είναι καλό για τη δημοκρατία , αλλά κυρίες και κύριοι δεν μπορώ να συγκρατηθώ άλλο , την ειδική συνεργάτιδα και προσωπική σύμβουλο( δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ) του « καλού ανθρώπου» την έχουμε ζήσει όλοι ως δημοτική σύμβουλο και λίγο- πολύ όλοι μας καταλάβαμε πως λειτουργεί και πόσο εκδικητική είναι και πόσο δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και την λειτουργία του δήμου , εγώ θα βάλω και μια άλλη διάσταση του θέματος , η κυρία προϊσταμένη διοικητικού προσωπικού που όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει και ξαναλέει ότι δεν προλαβαίνει ( και από ότι πληροφορούμε σύντομα θα έχει και δυο βοηθούς , για να μπορεί η ίδια να βλέπει τους δημότες !!!!!!!) πως σε χρόνο ρεκόρ έβγαλε την απόφαση του δημάρχου ; συγγνώμη ξέχασα ήταν εντολή της Κας Κισκινι όπως άλλωστε και για την προκήρυξη και τις συμβάσεις των ειδικών συνεργατών που τα ολοκλήρωσε μέσα σε ένα μηνά ενώ την προηγουμένη φορά χρειάστηκε έξη μήνες , μπράβο σας κυρία προϊσταμένη που προτάσσοντας τα στήθη σας προστατεύετε τους υφισταμένους σας , συγχαρητήρια Κα κισκινη το έργο σας ξεκίνησε εποικοδομητικά , καλή συνέχεια…………….

 17. ΓΙΑΝΝΗΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ:
  «Τις τελευταίες ημέρες αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης η απόφαση του Δημάρχου Βοΐου να προχωρήσει στην μετακίνηση υπαλλήλων του Δήμου για υπηρεσιακούς λόγους, όπως προβλέπεται από το νόμο και σε ορισμένες περιπτώσεις επιβάλλεται για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.
  Κάποιοι υπηρέτες της ενημέρωσης, παρότι τελείωσαν οι εκλογές, συνεχίζουν να είναι ανεβασμένοι στο άρμα της πρώην Δημοτικής Αρχής, εξυπηρετώντας ακόμη τα συμφέροντά της.
  Είναι δικαίωμα του εκάστοτε Δημάρχου να τοποθετεί υπαλλήλους και να τους αναθέτει αντικείμενο εργασίας όπως αυτός κρίνει ότι είναι σωστό και αναγκαίο σύμφωνα πάντοτε με τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου. Σε συνάντηση που έκανε ο Δήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος με όλους τους υπαλλήλους του Δήμου την πρώτη εβδομάδα ανάληψης καθηκόντων στο Δήμο ενημέρωσε όλους τους εργαζόμενους ότι θα προχωρήσει σε μετακινήσεις υπαλλήλων καθαρά για υπηρεσιακούς λόγους .
  Προς ενημέρωση των πολιτών και αποκατάσταση της αλήθειας, σας αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μετακινήθηκαν για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών αναγκών των εν λόγω δημοτικών κοινοτήτων όπου μεταφέρθηκαν, έχοντας ως βασικό κριτήριο την εμπειρία που διαθέτουν σε συγκεκριμένα αντικείμενα ώστε να διευθετήσουν αντίστοιχα προβλήματα του Δήμου.
  Οι δημοτικές ενότητες στις οποίες μεταφέρονται οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε κάποιους τομείς και οι υπάλληλοι αυτοί κρίθηκαν οι πιο κατάλληλοι για να τα αντιμετωπίσουν με την εμπειρία που διαθέτουν.
  Όσοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να μιλήσουν για πολιτικές διώξεις, καλύτερα να αφήσουν τον σχεδιασμό του Δήμου στη νέα Δημοτική Αρχή, η οποία είναι η μόνη εκείνη που μπορεί να κρίνει ποιος και που θα προσφέρει καλύτερα.
  Η νέα Δημοτική Αρχή Βοΐου σχεδιάζει τον τρόπο που θα διοικήσει με βάση την επίλυση των προβλημάτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αυτό δεσμεύτηκε να κάνει και αυτό εφαρμόζει.»

  Το δελτίο τύπου που έβγαλε ο Δήμος δυστυχώς είναι αυτό το οποίο ακριβώς περίμενα: «Απολογητικό και αόριστο»
  Ερώτηση: Τι είναι αυτό που οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του Δήμου που μετακινήθηκαν μπορούν να κάνουν καλύτερα από τους υπόλοιπους; Δεν υπάρχουν άλλοι μόνιμοι με οργανικές θέσεις υπάλληλοι που θα μπορούσαν με κάποια υποτυπώδη έστω εκπαίδευση να μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου;
  Μην κοροιδευόμαστε!!!
  Ο νέος Δήμαρχος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι η μόνη υπηρεσία για την οποία θα μπορούσε να κατηγορήσει την Παναγιώτα Ορφανίδου, ήταν η «αποδόμηση» (την καταλαβαίνει άραγε την ετυμολογία της λέξης;) της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Κανένας άλλος τομέας σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν επιδεχόταν της οποιασδήποτε αμφισβήτησης παραγωγής έργου και εξυπηρέτησης των πολιτών. Τι άλλαξε; Τι πιστεύω; Τραβήχτηκαν οι πατερίτσες από τον υποβασταζόμενο. Αυτό έγινε…….. Τώρα θα καταλάβουμε ποιος πραγματικά διοικεί αυτό το Δήμο……..

 18. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 19. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 20. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 21. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 22. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 23. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 24. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 25. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 26. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 27. Pingback: Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά.. | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

 28. Popaki pou ine to sholiosou me ta foustanakia;;;;;;;Pantos min ta harizis giati mpori na sou mpoun meta apo tosi doulia pou tha riksis ta epomena hronia!!!!!!!!!!!!

 29. Pingback: Δικαίωση για τους δυο υπαλλήλους του Δήμου Βοΐου. Απορρίφθηκε η προσφυγή του Δήμου! | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.