Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά..

Share

σαμαραςΔιαβάζω στο δελτίο τύπου του δήμου Βοΐου για τις μετακινήσεις των υπαλλήλων τα παρακάτω:

«Κάποιοι υπηρέτες της ενημέρωσης, παρότι τελείωσαν οι εκλογές, συνεχίζουν να είναι ανεβασμένοι στο άρμα της πρώην Δημοτικής Αρχής, εξυπηρετώντας ακόμη τα συμφέροντά της.»

Λυπάμαι για το ύφος που εκπέμπει η ανακοίνωση από το οποίο καταλαβαίνω ποιος-α κρύβεται πίσω από την απάντηση.

Δυστυχώς  οι σύμβουλοι που είναι πολύ κοντά στον Δήμαρχο κάνουν σοβαρότατα λάθη ήδη από το ξεκίνημα της θητείας. Αντί να ασχοληθούν με τα μείζονα προβλήματα ασχολούνται με την ικανοποίηση του προσωπικού τους εγωισμού, παίρνοντας ρεβάνς από όσους είχαν στην απέναντι πλευρά.

Κύριε Δήμαρχε οι εκλογές τελείωσαν. Κάντε πράξη όσα προεκλογικά υποστηρίξατε για το ενωμένο Βόιο και για τους ανθρώπους που έχουν αξίες και είναι άξιοι.

24 χρόνια με εποικοδομητική κριτική στεκόμαστε δίπλα στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή, βοηθώντας την στο έργο της και εντοπίζοντας τα λάθη της! Ο καθένας μας θα κριθεί για τη στάση του και στη δική σας πενταετία, και επιτρέψτε μας να έχουμε γνώμη και κρίση και να μην είμαστε copy-paste των εκάστοτε δελτίων τύπου δημοσιογράφοι!

Ρωτήστε τους συμβούλους γιατί στον siera fm και στο sierafm.gr το δελτίο τύπου δεν εστάλη!! Εσκεμμένη ενέργεια? Ρωτήστε τους συμβούλους σας!! Το αναδημοσιεύσαμε από άλλα sites!!

Ρωτήστε επίσης γιατί μέσα σε ένα μήνα τα μηχανήματα του siera fm που είναι στο δημαρχείο για ζωντανές μεταδόσεις ήταν δυο φορές αποσυνδεδεμένα?

Και τέλος αν θεωρείτε πως και ο κύριος Καραμπατζιάς είναι και αυτός στο άρμα της πρώην Δημοτικής Αρχής, όπως και οι πολίτες που σχολίασαν στο sierafm.gr τότε απλά ακούστε και διαβάστε τα όσα λένε. Δεν είναι ποτέ αργά να επανεξετάσετε τις προταιρεότητες σας.

Σαμαράς Βασίλης

19 Responses to Ξηλώνει υπαλλήλους υποψηφίων συμβούλων της Ορφανίδου ο Λαμπρόπουλος!! Ευνοεί υπάλληλο που ο σύζυγος της ήταν υποψήφιος με το Γκάση!!

 1. Ο Δήμαρχος των αξιών………………………………!!!!!!!!!!!!!!!
  και των άξιων ανθρώπων…………………………….!!!!!!!!!!!!!!!
  Όχι που θα την έπεφτε στο ψυχοπαίδι του (Γκάσης).

 2. Αυτό λέγεται πολιτική δίωξη. Επειδή οι σύζυγοι τους ήταν υποψήφιοι πρέπει να διωχθούν οι γυναίκες τους; Ντροπή τους. Είναι επικίνδυνοι και εκδικητικοί, κακοί, μνησίκακοι. Ποιους συμβουλάτορες έχουν και βγάζουν τόσο δίκαιες αποφάσεις;

 3. Κατερίνα

  Την δύναμη του ο κύριος Δήμαρχος να τη δείχνει αλλού και όχι να κυνηγάει άτομα που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα.

 4. Λιμοκοντόρος

  «Καλά έκανε» ο Δήμαρχος και τους άλλαξε , «διοικητικό rotation» έκανε και τίποτα άλλο.Πρέπει ο υπάλληλος να μαθαίνει και σε νέα καθήκοντα και να αναναιώνει το εργασιακό του περιβάλλον ώστε να αποκτά και νέο ενδιαφέρον η εργασία του ,όλο στην ίδια καρέκλα βαριέσαι.

  «Μπράβο» και στην κυρία Κισκινη που είναι η σύμβουλος για την Διοικητική Οργάνωση του δήμου.

 5. Φίλε μου Λιμοκοντόρε δουλεύω 23 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,την υπηρετώ με πάθος, συνέπεια, υπευθυνότητα, ζήλο, έχω ασχοληθεί με τα περισσότερα αντικείμενα αν όχι με όλα και δεν βαριέμαι καθόλου στην ίδια καρέκλα γιατί αγαπώ την δουλειά μου και καθημερινά αντιμετωπίζουμε καινούρια και ενδιαφέροντα πράγματα.

 6. Παλαιοκομματισμός και μνησικακία …Κρίμα Δήμαρχε! Ειλικρινά δεν το περιμέναμε…Κινήσεις άλλων εποχών…

 7. ανώνυμος

  Το «καλό» είναι που μνημονεύονται και οι σχετικές διατάξεις των διώξεων για το άλλοθι της νομιμότητας.
  Οι νόμοι γίνονται για την εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι να ικανοποιηθούν προσωπικά απωθημένα των «αρχόντων» (και την τύφλα τους τη μαύρη).
  Τέλος πάντων, γιατί υπάρχουν οι «ανεξάρτητοι» εισαγγελείς, που δεν επεμβαίνουν αυτοδίκαια, να τιμωρούν την αλαζονεία μερικών;

 8. ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟΣ

  Αυτή είναι Μόνο η αρχή για τα έργα και τις ημέρες του καλού ανθρώπου!!
  Αλλά τι να σου κάνει το υποχείριο του ΜΑ…ΛΗ και της ΠΟ..ΗΣ

 9. Κανονίστε να της κάνετε τα χατήρια της κ. Κ……….. γιατί μετά από σας μόνο με τον Καραμπατζιά δεν συνεργάστικε ακόμη…Απορώ γιατί βγάζετε προκηρύξεις αφού όλα είναι φωτογραφικά και οι θέσεις κρατημένες…πόσο κοροϊδα πια νομίζετε ότι είμαστε…

  Απάντηση

 10. χουντα, αποφασίζω και διατάσσω

  πολιτική δίωξη

  Η απόφαση πάρθηκε νύκτα, ύπουλα, πονηρά, καταχθόνια, με μεγάλη μυστικοπάθεια.τα συμπεράσματα δικά σας

  Τί έκαναν αυτοί οι υπάλληλοι; Δεν ήταν σωστοί στα καθήκοντά τους; ΄Εκαναν διακρίσεις; Δεν εξυπηρετούσαν τους πολίτες; Ήταν εριστικοί; Τεμπέληδες; Εξέφραζε ο κόσμος παράπονα; Ή ήταν σύζυγοι της αντιπολίτευσης; Ξεσπάνε στις γυναίκες τους; Πολύ μεγαλόψυχη η νέα δημοτική αρχή, με πρωτοπόρες ιδέες και όραμα.

  μαριαΣάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 – 4:43:00 μ.μ. EEST
  Απουσιάζω στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη . Σαν άμεσα ενδιαφερόμενη δεν γνώριζα απολύτως τίποτα, δεν είχα καμία ενημέρωση από κανέναν, ούτε καν νύξη. Το πληροφορήθηκα το βράδι της Πέμπτης από τηλεφώνημα συναδέλφου μου. Πολύ καλό.

  Οι άξιοι και οι αξίες τους.

  Άρχισαν τα όργανα των διώξεων, της αντεκδίκησης και της αλαζονείας, χωρίς πραγματική αιτία.
  Τα δικά μας παιδιά και τα μάτια σας. Όσοι δε μας ψήφισαν, στον Καιάδα.
  Ξεσπιτώνουμε οικογένειες χωρίς λόγο και αιτία, για να ικανοποιήσουμε τα απωθημένα μας.
  Δε θα τα πάμε καλά!! Κάνατε τον καλύτερο σεφτέ…
  Άραγε ποιος είναι ο ορισμός του φασισμού;
  Γιατρέ, θα σε φάνε νωρίς!

  Άνανδροι, κομπλεξικοί, ντροπή τους.Καβάλησαν κιόλας το καλάμι;

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ

  Απάντηση

  ΑνώνυμοςΣάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 – 11:30:00 μ.μ. EEST
  Η κυρία Κισκίνη ως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα οργάνωσης έκρινε πως η υπάλληλος του Τσοτυλίου, η οποία ασχολείται με πολλά συμαντικά αντικείμενα, περίσσευε;
  Ποιες είναι οι γνώσεις και η εμπειρία που έχει η ανωτέρω;
  Η ευνοούμενη υπάλληλος που θα μεταφερθεί στο Τσοτύλι μήπως θα αναλλάβει όλα αυτά τα αντικείμενα ή θα είναι μόνο για βόλτες στους διαδρόμους όπως έκανε στη Σιάτιστα και για να κάνει καφέδες στους επισκέπτες του Δημάρχου;

  Απάντηση

  ΑνώνυμοςΣάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 – 11:35:00 μ.μ. EEST
  Απαράδεκτη η κίνηση αυτή του Δημάρχου Βοϊου. Με αυτές τις κινήσεις σας βλέπω όλους σύντομα στα σπίτια σας. Πενταετία δεν βγάζετε.
  Άσε που σε λίγο καιρό θα έχετε σκοτωθεί μεταξύ σας.
  Τόσους ανθρώπους, στους οποίους έχετε υποσχεθεί βόλεμα, που θα τους βάλετε;

  Απάντηση

  ΑνώνυμοςΣάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014 – 11:43:00 μ.μ. EEST
  Πρόσεχε κύριε Δήμαρχε τους γύρω σου και αυτούς που συμβουλεύεσαι.
  Μόνο το δικό τους συμφέρον κοιτούν και όχι τη σωστή εικόνα που πρέπει να βγάζει ένας δήμαρχος προς την κοινωνία. Τέτοιους εκπροσώπους εκδικητικούς δεν θέλει το Βόιο.

  Απάντηση

 11. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΙΝΟΣ

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΝΒΟΥΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΒΟΙΟ..Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ…

 12. A ΡΕ ΓΙΩΤΗ. ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ.

 13. Kάτι πήρε το αυτί μου για νέα απόλυση εργαζομένης χωρίς αιτιολογία; Συνεχίζετε τις βλακείες; Σκάβετε μόνοι σας το λάκο σας. Ετοιμαστείτε.

 14. Ανδρέας Τσολακόπουλος

  Προσωπικά, καταγράφω και δεύτερο πταίσμα, μέσα σε ένα μήνα.
  Το πρώτο με την ενημέρωση για την αρκούδα, που το είχα χαρακτηρίσει ως αντισυριζικό και τώρα με «συντροφικά» μαχαιρώματα, οπότε, εξαλείφεται η πολιτική σκοπιμότητα.
  Στο πρώτο σχόλιο μίλησα, με ερωτηματικό, για αλαζονεία και ισχυριστήκατε ότι ήσασταν αμέτοχος, πράγμα που δεν θέλω να πιστέψω ότι και τώρα υπογραψε άλλος «αντ΄αυτού».
  Ο δημότης θέλει εξηγήσεις.
  Οι διωκόμενοι «αμάρτησαν» και σε τί;
  Πέρασαν Ε.Δ.Ε.;
  Γιατί δεν εξηγείτε και τα παταπτώματά τους;
  Λίγη μεγαλοψυχία δε βλάπτει και μάλιστα από τους «νικητές».
  Με εκτίμηση, Ανδρέας και εύχομαι να ασχοληθούμε στο μέλλον και με «καλές» πράξεις σας.

 15. Σε παλαιότερο σχόλιό μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχα αναφέρει ότι σε δύο με δυόμιση χρόνια θα καταλάβει ο πολίτης του Βοΐου τι και ποιον ψήφισε. Έπρεπε να περάσει μόλις ένας μήνας για να αποδείξει έμπρακτα η νέα Δημοτική αρχή με ποιους όρους θα διοικήσει αυτόν το τόπο. Φαίνεται ότι η ειδική συνεργάτης ΔΕ ΣΤ” Δημοτικού έχει μεγάλο όραμα για τον τρόπο διοίκησης αυτού του Δήμου.
  Εύχομαι να μην ισχύσει αυτό που λέει ο σοφός Ελληνικός λαός ότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».
  Καλά ξεμπερδέματα επιστήμονα ψυχούλα……………

 16. Καλημέρα , είχα σκοπό να μην γράψω κάποιο σχόλιο γιατί από ότι είδα υπάρχει ομαδική αντίδραση και αυτό είναι καλό για τη δημοκρατία , αλλά κυρίες και κύριοι δεν μπορώ να συγκρατηθώ άλλο , την ειδική συνεργάτιδα και προσωπική σύμβουλο( δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ) του « καλού ανθρώπου» την έχουμε ζήσει όλοι ως δημοτική σύμβουλο και λίγο- πολύ όλοι μας καταλάβαμε πως λειτουργεί και πόσο εκδικητική είναι και πόσο δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και την λειτουργία του δήμου , εγώ θα βάλω και μια άλλη διάσταση του θέματος , η κυρία προϊσταμένη διοικητικού προσωπικού που όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει και ξαναλέει ότι δεν προλαβαίνει ( και από ότι πληροφορούμε σύντομα θα έχει και δυο βοηθούς , για να μπορεί η ίδια να βλέπει τους δημότες !!!!!!!) πως σε χρόνο ρεκόρ έβγαλε την απόφαση του δημάρχου ; συγγνώμη ξέχασα ήταν εντολή της Κας Κισκινι όπως άλλωστε και για την προκήρυξη και τις συμβάσεις των ειδικών συνεργατών που τα ολοκλήρωσε μέσα σε ένα μηνά ενώ την προηγουμένη φορά χρειάστηκε έξη μήνες , μπράβο σας κυρία προϊσταμένη που προτάσσοντας τα στήθη σας προστατεύετε τους υφισταμένους σας , συγχαρητήρια Κα κισκινη το έργο σας ξεκίνησε εποικοδομητικά , καλή συνέχεια…………….

 17. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ:
  «Τις τελευταίες ημέρες αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης η απόφαση του Δημάρχου Βοΐου να προχωρήσει στην μετακίνηση υπαλλήλων του Δήμου για υπηρεσιακούς λόγους, όπως προβλέπεται από το νόμο και σε ορισμένες περιπτώσεις επιβάλλεται για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.
  Κάποιοι υπηρέτες της ενημέρωσης, παρότι τελείωσαν οι εκλογές, συνεχίζουν να είναι ανεβασμένοι στο άρμα της πρώην Δημοτικής Αρχής, εξυπηρετώντας ακόμη τα συμφέροντά της.
  Είναι δικαίωμα του εκάστοτε Δημάρχου να τοποθετεί υπαλλήλους και να τους αναθέτει αντικείμενο εργασίας όπως αυτός κρίνει ότι είναι σωστό και αναγκαίο σύμφωνα πάντοτε με τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου. Σε συνάντηση που έκανε ο Δήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος με όλους τους υπαλλήλους του Δήμου την πρώτη εβδομάδα ανάληψης καθηκόντων στο Δήμο ενημέρωσε όλους τους εργαζόμενους ότι θα προχωρήσει σε μετακινήσεις υπαλλήλων καθαρά για υπηρεσιακούς λόγους .
  Προς ενημέρωση των πολιτών και αποκατάσταση της αλήθειας, σας αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μετακινήθηκαν για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών αναγκών των εν λόγω δημοτικών κοινοτήτων όπου μεταφέρθηκαν, έχοντας ως βασικό κριτήριο την εμπειρία που διαθέτουν σε συγκεκριμένα αντικείμενα ώστε να διευθετήσουν αντίστοιχα προβλήματα του Δήμου.
  Οι δημοτικές ενότητες στις οποίες μεταφέρονται οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε κάποιους τομείς και οι υπάλληλοι αυτοί κρίθηκαν οι πιο κατάλληλοι για να τα αντιμετωπίσουν με την εμπειρία που διαθέτουν.
  Όσοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να μιλήσουν για πολιτικές διώξεις, καλύτερα να αφήσουν τον σχεδιασμό του Δήμου στη νέα Δημοτική Αρχή, η οποία είναι η μόνη εκείνη που μπορεί να κρίνει ποιος και που θα προσφέρει καλύτερα.
  Η νέα Δημοτική Αρχή Βοΐου σχεδιάζει τον τρόπο που θα διοικήσει με βάση την επίλυση των προβλημάτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αυτό δεσμεύτηκε να κάνει και αυτό εφαρμόζει.»

  Το δελτίο τύπου που έβγαλε ο Δήμος δυστυχώς είναι αυτό το οποίο ακριβώς περίμενα: «Απολογητικό και αόριστο»
  Ερώτηση: Τι είναι αυτό που οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του Δήμου που μετακινήθηκαν μπορούν να κάνουν καλύτερα από τους υπόλοιπους; Δεν υπάρχουν άλλοι μόνιμοι με οργανικές θέσεις υπάλληλοι που θα μπορούσαν με κάποια υποτυπώδη έστω εκπαίδευση να μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου;
  Μην κοροιδευόμαστε!!!
  Ο νέος Δήμαρχος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι η μόνη υπηρεσία για την οποία θα μπορούσε να κατηγορήσει την Παναγιώτα Ορφανίδου, ήταν η «αποδόμηση» (την καταλαβαίνει άραγε την ετυμολογία της λέξης;) της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Κανένας άλλος τομέας σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν επιδεχόταν της οποιασδήποτε αμφισβήτησης παραγωγής έργου και εξυπηρέτησης των πολιτών. Τι άλλαξε; Τι πιστεύω; Τραβήχτηκαν οι πατερίτσες από τον υποβασταζόμενο. Αυτό έγινε…….. Τώρα θα καταλάβουμε ποιος πραγματικά διοικεί αυτό το Δήμο……..

7 Responses to Απάντηση του Δήμου Βοΐου για το θέμα των μετακινήσεων Δημοτικών Υπαλλήλων

 1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ. ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΙΚΑΝΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ; ΨΗΛΕΣ; ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

 2. Το δελτίο τύπου που έβγαλε ο Δήμος δυστυχώς είναι αυτό το οποίο ακριβώς περίμενα: «Απολογητικό και αόριστο»
  Ερώτηση: Τι είναι αυτό που οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του Δήμου που μετακινήθηκαν μπορούν να κάνουν καλύτερα από τους υπόλοιπους; Δεν υπάρχουν άλλοι μόνιμοι με οργανικές θέσεις υπάλληλοι που θα μπορούσαν με κάποια υποτυπώδη έστω εκπαίδευση να μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου;
  Μην κοροιδευόμαστε!!!
  Ο νέος Δήμαρχος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι η μόνη υπηρεσία για την οποία θα μπορούσε να κατηγορήσει την Παναγιώτα Ορφανίδου, ήταν η «αποδόμηση» (την καταλαβαίνει άραγε την ετυμολογία της λέξης;) της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Κανένας άλλος τομέας σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν επιδεχόταν της οποιασδήποτε αμφισβήτησης παραγωγής έργου και εξυπηρέτησης των πολιτών. Τι άλλαξε; Τι πιστεύω; Τραβήχτηκαν οι πατερίτσες από τον υποβασταζόμενο. Αυτό έγινε…….. Τώρα θα καταλάβουμε ποιος πραγματικά διοικεί αυτό το Δήμο……..

 3. εκει που μας χρωστούσαν μας πηραν και το βόδι

 4. Aναβάθμιση Τσοτυλίου σημαίνει να φέρουμε καινούριους ικανούς, ή να παραμείνουν οι ικανοί και όχι να τους διαλοστείλουμε επειδή δεν τους συμπαθεί ο Δήμαρχος ή η παρατραχάμενή του.

 5. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΙΝΟΣ

  ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΗ;

 6. Ξέρεις κάτι αξιότιμε Κε Αθανάσιε Ξηροποτάμινε.
  Ασφαλώς και τα κριτήρια επιλογής αιρετής εξουσίας είναι καθαρά υποκειμενικά, όπως καθαρά υποκειμενική είναι και η άποψη που εκφράζω εγώ προσωπικά όταν κρίνω αποφάσεις της. Σε καμία περίπτωση τα όποια σχόλιά μου δεν αντιτίθενται στη βούληση του λαού την οποία και σέβομαι πραγματικά, όπως και κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να εκφράζω δημοσίως την κριτική μου σε άτομα τα οποία έχουν εκτεθεί με τη βούλησή τους στην κρίση της κοινωνίας. Παρένθεση το παραπάνω.
  Στο ερώτημά σου τώρα.Εσύ ποιος θεωρείς ότι ασκεί την πραγματική διοίκηση στο Δήμο; Θέλεις να σου υπενθυμίσω σημεία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου Δημάρχου; Θα είμαι Δήμαρχος όλων και αυτών που με ψήφισαν και αυτών που με καταψήφισαν, έλεγε. Ποιος δεν ξέρει το γιατρό τον καλό άνθρωπο τον άρτιο επιστήμονα. Αυτό δεν έλεγε; Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι; Κανείς. Μετεκλογικά όμως; Όλοι κρίνονται από τις αποφάσεις τους και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές στην κοινωνία. Αντιλαμβάνεσαι ή όχι ότι η συγκεκριμένη απόφαση μετακίνησης των υπαλλήλων τυγχάνει αρνητικής αντιμετώπισης από την κοινωνία; Αν όχι δεν χρειάζεται να απαντήσω στο ερώτη μά σου. Εάν ναι πάμε παρακάτω!
  Αποδεχόμενοι λοιπόν ότι η απόφαση του Δημάρχου ή για να μη σε προκαταλαμβάνω, η υπογραφή αυτής της απόφασης, είναι κίνηση πολιτικής δίωξης αντιπάλων του που, σημαντικότατο αυτό, έχοντας στόχο τον ίδιο τον αντίπαλο χτυπά τα μέλη της οικογένειάς του, πόσο μικρόψυχο και άνανδρο, με οδηγεί στο ακόλουθο συμπέρασμα:
  Επειδή ο νέος Δήμαρχος εκλέχτηκε με τη σημαία της καλοσύνης και της αγιότητας, χαρίσματα που παρεπιπτόντως απέχουν μακράν από τα δικά μου κριτήρια, δεν μπορώ να προσάψω δόλο στην απόφασή του αυτή. Δεν θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος φόρεσε μια τόσο άψογη αποκριάτικη μάσκα και κατάφερε να παραπλανήσει την πλειοψηφία του Βοΐου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έκρυβε με επιμέλεια τόση κακία και ρεβανσισμό για ανθρώπους που στο κάτω κάτω της γραφής δεν είχαν να χωρίσουν και τίποτα βρε αδερφέ παρά μόνο τις διαφορετικές αντιλήψεις που είχαν όσον αφορά τη διακυβέρνηση και τις προοπτικές αυτού του τόπου.
  Επειδή δεν θέλω λοιπόν και ούτε πρέπει να αποδώσω την ευθύνη της απόφασης αυτής στον νεο-εκλεγμένο Δήμαρχο, έχω δύο επιλογές:
  1. Να θεωρήσω το Δήμαρχο αγνώμονα και ανίκανο διακυβέρνησης ή
  2. Να αποδώσω την ευθύνη στον περίγυρό του και στους συνεργάτες του αιρετούς, ειδικούς ή εντεταλμένους ή ότι άλλο άλλο θες εσύ πες τους..

  Εγώ αξιότιμε Αθανάσιε Ξηροποτάμινε επιλέγω συνειδητά τη δεύτερη άποψη, αρνούμενος να πιστέψω ότι ο λαός του Βοΐου επέλεξε να τον κυβερνήσει ένας τόσο ανίκανος και επικίνδυνος άνθρωπος.-

  Υ.Γ. Το ΓΙΑΝΝΗΣ μπορεί να αποκτήσει και επώνυμο αν εσύ το θελήσεις!!!

 7. Και επειδή βλέπω να γελάμε πολύ με αυτό το θέμα, ακούστε το ανέκδοτο της ημέρας: Ρώτησαν πολλοί σήμερα κάποιους Αντιδημάρχους και παρατρεχάμενους πως πάρθηκε και γιατί, με τι σκοπό αυτήν η περιβόητη απόφαση. Η απάντηση ήταν: ότι όλοι εξεπλάγην,κανένας δεν γνώριζε τίποτα και βέβαια δεν φταίει και σε τίποτα.
  Δηλαδή το βράδι όπως κοιμάται ο Δήμαρχος πετάγεται ξαφνικά και λέει: δεν βγάζω καμιά απόφαση, να ρίξω και στον Καιάδα κανένα για να περάσει το βράδι μου;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ14 Responses to Ο Ρεβανσισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου και οι λάθος σύμβουλοι! Του Βασίλη Σαμαρά..

 1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΙΝΟΣ

  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΗΜΑ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ….

  • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΙΝΟΣ

   ΣΥΝΕΧΙΖΩ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ….

   • ΓΙΑΝΝΗΣ

    Απάντηση στα 2 χθεσινά σου σχόλια.

    Αγαπητέ μου δεν τον καταδικάζω.
    Ίσα ίσα που σου αναφέρω παραπάνω ότι υπεύθυνους για το θέμα που έχει δημιουργηθεί θεωρώ τους παρατρεχάμενούς του.
    Πίστωση χρόνου από εμένα θα έχει. Όχι όμως απεριόριστο. Προς το παρόν ας πούμε ότι παίρνει κίτρινες κάρτες.
    Και να σου πω και κάτι. Τους συνεργάτες και τους συμβούλους σου τους επιλέγεις. Μήπως λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, μήπως έχει κάνει λάθος επιλογή συνεργατών και συμβούλων;
    Σ’αυτή την περίπτωση μήπως φταίει ο προπονητής που επιλέγει τους λάθος παίχτες να παίξουν;

 2. ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟΣ

  Μια κυρία που οδηγεί παρανόμως και το τζιπ του Δημάρχου μηπως;

 3. Βασίλης Σαμαράς

  Αγαπητέ Αθανάσιε νομίζω πως όλοι όσοι έγραψαν δείχνουν ξεκάθαρα την ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου!!

  • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΙΝΟΣ

   ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

   • ΓΙΑΝΝΗΣ

    Φίλε μου, είναι πολύ απλό.
    Ο ειδικός συνεργάτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημάρχου. Το νομικό πλαίσιο του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει ανθρώπους με γνώσεις και χαρίσματα για να ολοκληρώσει και να βοηθηθεί στο έργο του. Η συγκεκριμένη ειδική συνεργάτης προσλήφθηκε με σκοπό την αναδιοργάνωση των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου και της γραμματειακής υποστήριξης. Οι γνώσεις λοιπόν και τα χαρίσματά της καθώς και η εμπιστοσύνη που της έδειξε ο Δήμαρχος της δίνουν τη δυνατότητα να κόβει και να ράβει όπως λέμε στην καθομιλουμένη με απώτερο στόχο την εύρυθμη λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου. Διαφωνείς;

 4. Με όλα τα προηγούμενα που διαβάζω έχω μία απορία….γιατί η μετακίνηση υπαλλήλων θεωρείται διωγμός;….είμαστε σοβαροί….μήπως οι υπάλληλοι αυτοί χάνουν τη δουλειά τους;….οχι…μήπως θα μετακινούνται με δικά τους έξοδα;….οχι…..με το λεωφορείο του Δήμου, απ’ότι γνωρίζω….μήπως χάνουν τον μισθό τους; οχι….ε λοιπόν τι είναι αυτές οι βλακείες που γράφονται, χειρότερο απο την απόλυση και την ανεργία δεν υπάρχει….ξερετε ποσοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση αυτων των υπαλληλων και ας μετακινουνταν….ειμαστε πλεονεκτες και τα θελουμε ολα δικα μας..στο κατω κατω σε υπηρεσια του δημου μετακινουνται…..και ας μας πουν τελικα γιατι τους ενοχλει τοσο αυτη η μετακινηση…..απαραδεκτο και ντροπη για μια χωρα με τοσους ανεργους εχουμς μονιμοτητα και γκρινιαζουμε…..αθανατη Ελλαδα

  • Καλημέρα , αγαπητή μερούλα ( αν κατάλαβα καλά ποια είσαι ) μήπως προετοιμάζεις το έδαφος και για τη δική σου μετακίνηση με τον τρόπο που γράφεις : άλλωστε η κυρία που ήρθε στη δημοτική ενότητα που βρίσκεσαι έχει την εμπειρία για να σε αντικαταστήσει , το ζητούμενο όμως δεν είναι η μετακίνηση ως μετακίνηση αλλά τη εξυπηρετεί αυτή η μετακίνηση.

 5. Δεν είμαι αυτή στην οποία αναφέρεστε, εάν κατάλαβα κι εγώ. Είμαι άνεργη εδώ και πέντε χρόνια και γι’ αυτό το λόγο θεωρώ τυχερούς αυτούς που έχουν δουλειά και δεν την εκτιμούν όπως πρέπει. Όποιο λόγο και να εξυπηρετούν οι μετακινήσεις εφόσον αποφασίστηκαν από τον Δήμαρχο θα πρέπει να γίνουν σεβαστές. Ο λόγος της αντίδρασης δεν είναι κατανοητός,δηλαδή ποια η διαφορά ε΄νας υπάλληλος να μετακινείται από τη Νεάπολη στη Σιάτιστα αντί στο Τσοτύλι για να εργαστεί. Ας μας τον εξηγήσουν όσοι αντιδρούν. Μόνο στο δικό μας δήμο γίνονται αυτα. κάνουμςε το σχοινι τριχιά και το παίζουμε ειδήμονες σε όλα. Κρίνετε το Δήμαρχο από τον πρώτο μήνα. Το μπάχαλο που άφησε πίσω η απερχόμενη θα το λάβει κα΄ποιος υπόψη;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ

   Αγαπητή μου,
   Το να μετακινήσεις υπαλλήλους από μια υπηρεσία σε άλλη με σκοπό την αναδιοργάνωση και ταυτόχρονα καλύτερη παροχή υπηρεσιών στον πολίτη είναι απολύτως θεμιτή και αναγκαία. Το παράδοξο σ’αυτή την ιστορία που μάλλον αποφεύγεις τεχνηέντως θα έλεγα να διαπιστώσεις είναι ότι από το σύνολο των διαθέσιμων μόνιμων υπαλλήλων, ω του θαύματος, αυτοί που επιλέχτηκαν για να μετακινηθούν ήταν σύζυγοι πολιτικών αντιπάλων του νεοεκλεγέντος Δημάρχου. Αναρωτήθηκες μήπως πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ

   Που είναι το μπάχαλο που άφησε η απερχόμενη πίσω της. Ο Λαμπρόπουλος σε συνέντευξή του στα κανάλια δε δήλωσε ότι κανένα παράπονο δεν έχει από την Ορφανίδου στην οργάνωση και στη στελέχωση του Δήμου. Το μόνο του πρόβλημα, ήταν όπως το δήλωσε κι ο ίδιος, στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου λόγω μετακίνησης κάποιων υπαλλήλων σε άλλους φορείς. Σε κανένα άλλο τομέα. Ανέτρεξε αν έχεις το χρόνο σε βίντεο παλαιότερα για να το διαπιστώσεις και μόνη σου.
   Να ρωτήσω εγώ κάτι;
   Γιατί αφού διαπιστώνεις πρόβλημα στην οργάνωση του Δήμου τον οποίο παρέλαβες δεν προχωράς στην πρόσληψη ειδικών ΠΕ συνεργατών με το γνωστικό αντικείμενο που διαπιστώνεις την έλλειψη και αντ’αυτού ξεπληρώνεις γραμμάτια με την ΔΕ στ’ Δημοτικού;

 6. Δόκιμος

  Όλα αυτά ΔΕ θα πρέπει να σας προκαλούν έκπληξη. Συνέχεια της κρατικής πολιτικής όσον αφορά την ενημέρωση. Και τι να περιμένεις με έναν «καλό άνθρωπο» ή «γιατρό» για δήμαρχο, αλλά όχι δήμαρχο? Που δυο κουβέντες δε νογάει να τις πει από μόνος του. Και τι να περιμένεις με όλους τους αξιότιμους συνεργάτες δίπλα του, με τους έντιμους βίους?
  Έλα και δε θέλω χαζά… Χαμπάρι δεν παίρνει τι συμβαίνει και ούτε και πότε θα έρθει το κάγκελο. Μια χαρά δελτίο τύπου θα το βγάλει η συνεργάτης του. Εκτός κι αν αρχίσει να τσιρίζει που δεν το’χω και πολύ περίεργο. Περιμένω να δω πόσο θα κάνει να τους κάψει όλους τον εγκέφαλο…
  Αλλά, ρε παιδιά, μια χαρά συνεπής είναι. Αφού πριν βγει το είπε καθαρά. 2-3-4 πόσους δε θυμάμαι, να μην το περάσουν το πορτόφυλλο. Μια χαρά. Το’πε και το’κανε! Κι αξια θα μπουν και ολα τα ξαδελφια, ανήψια, κορες, γιοι και παραγιοι στο Δήμο για να έρθει στα ίσα η αδικία της Ορφανίδου.
  Μια χαρά κάνει ο άνθρωπος. Δε χρειάζονται και πολλά πολλά. Ένα και καλό. Και το καλύτερο είναι το δικό μου. Αυτό που το πληρώνω, που μου χρωστά, που έχουμε αλισβερίσι καλό.
  Μια χαρά όλα!!!! Και εις άλλα με υγεία!

 7. ΓΙΑΝΝΗΣ

  ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΙΣΚΙΝΗ
  Χθες στις 12:14 π.μ. ·
  Γελοία και κομπλεξικά ανθρωπάκια που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους.Να θυμηθώ να χαρίσω κάτι φορεματάκια που έχω στην ντουλάπα μου, είναι σίγουρο ότι κάποιοι πρέπει να τα φορέσουν…Γιατί τα παντελόνια όταν τα φοράς, πρέπει να τα τιμάς!!!!!!!.

  Μου αρέσει!Μου αρέσει! · Κοινοποιήστε

  Είσαι θεά κοριτσάρα μου!!!!!!!
  Αλήθεια κρατάς στη ντουλάπα σου και φορεματάκια;
  Γιατί δεν τα φοράς καμιά φορά να δούμε κι εμείς πόσο σου πάνε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.